Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελληνική Κανονιοφόρος έχει πάρει στο κατόπι το CECME το οποίο συνοδεύεται από τουρκική κορβέτα! Και το BARBAROS συνεχίζει πορεία προς ΔΥΣΜΑΣ!

Tο Τουρκικό πολεμικό «TCG Cesme A-599″ το οποίο έχει εξέλθει των στενών των Δαρδανελλίων και κινείται στην «ευρύτερη περιοχή όπως αναφέρ...





Tο Τουρκικό πολεμικό «TCG Cesme A-599″ το οποίο έχει εξέλθει των στενών των Δαρδανελλίων και κινείται στην «ευρύτερη περιοχή όπως αναφέρουν πηγές του ΓΕΕΘΑ…Συνοδεία Τουρκικής Κορβέτας

Οι ίδιες αυτές πηγές σημείωναν ότι το τουρκικό σκάφος «παρακολουθείται με όλα τα διαθέσιμα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων» …Ενώ στο Κατόπι του βρίσκεται Κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού. 

To Cecme είναι Στρατιωτικό πλοίο και τα συστήματα εντοπισμού του είναι κλειστά, σε αντίθεση με τα άλλα ερευνητικά τουρκικά πλοία. Όπως το BARBAROS που απέπλευσε εχθές από την Σελύεκεια και συνεχίζει την αργή πορεία του προς ΔΥΣΜΑΣ!

Από ελληνικής -πολιτικής- πλευράς, οι αντιδράσεις έχουν περιοριστεί προς το παρόν σε ένα χθεσινό διάβημα του ΥΠΕΞ και μια απειλή για ρηματική διακοίνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.