Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Ένταση στην Πανεπιστημίου μεταξύ αστυνομικών και συγκεντρωμένων φιλοτρομοκρατών για τον Κουφοντίνα...!!

Πορεία διαμαρτυρίας στα Προπύλαια υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα που βρίσκεται στην εντατική από τις 16 Φεβρουαρίου Ένταση επικρατεί αυτή την ώ...





Πορεία διαμαρτυρίας στα Προπύλαια υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα που βρίσκεται στην εντατική από τις 16 Φεβρουαρίου

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα σε διαμαρτυρία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην οδό Πανεπιστημίου στα Προπύλαια, από πολίτες που διαδηλώνουν υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 8 Γενάρη, εδώ και 40 ημέρες δηλαδή, αφού διεκδικεί την άμεση μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού, από τον Δομοκό όπου και κρατείται. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας οδηγήθηκε στις 16/2/2021 στην εντατική και η κατάσταση της υγειας του είναι οριακή.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα για την κινητοποίηση:

«Καλούμε και απαιτούμε όλες οι δυνάμεις που αναφέρονται στο κίνημα, στα δικαιώματα και τους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας, να σηκώσουμε ψηλά το ζήτημα της έμπρακτης συμπαράστασης στον Δ. Κουφοντίνα. Με ψηφίσματα και αποφάσεις που θα δυναμώσουν τη φωνή των δικηγόρων, γιατρών, καλλιτεχνών κ.λπ. που ήδη έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους και ζητάνε την ικανοποίηση του δίκαιου-στοιχειώδους αιτήματός του. Χρειάζεται ετοιμότητα για άμεση κινητοποίηση. Τώρα, που οι στιγμές για τη ζωή του είναι κρίσιμες, πριν να είναι πολύ αργά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.