Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εικόνες σοκ στην Τουρκία: Μητέρα πέταξε τα παιδιά της από το παράθυρο για να σωθούν από φωτιά

  Μία απόφαση στιγμής από μητέρα στην Τουρκία ήταν καταλυτική, προκειμένου να σώσει τα παιδιά της από φλεγόμενο διαμέρισμα. Οι στιγμές που κ...



 





Μία απόφαση στιγμής από μητέρα στην Τουρκία ήταν καταλυτική, προκειμένου να σώσει τα παιδιά της από φλεγόμενο διαμέρισμα. Οι στιγμές που καταγράφηκαν, ήταν δραματικές. Οι καπνοί είχαν γεμίσει το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης και η γυναίκα φθάνει στη στιγμή που πρέπει να λάβει μία απόφαση συνειδητοποιώντας ότι ο μοναδικός τρόπος για να σωθούν τα παιδιά της από την φωτιά είναι να πετάξει από το παράθυρο.




Σ' αυτή την απόφαση δεν είναι μόνη της. Στο πεζοδρόμιο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες πολίτες που έχουν τεντώσει κουβέρτες ούτως ώστε να σώσουν τα παιδιά. «Στην αρχή ξεκίνησε να βγαίνει μαύρος καπνός από το διαμέρισμα, μετά τα παιδιά άρχισαν να φωνάζουν από τα παράθυρα, τεντώσαμε τις κουβέρτες και η γυναίκα πέταξε τα παιδιά και έτσι τα σώσαμε»«, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας με τις δραματικές στιγμές να καταγράφονται από κινητά ενοίκων των κοντινών διαμερισμάτων.


Τόσο τα παιδιά όσο και η μητέρα της τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.