Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος αντιπρόεδρος από τα κατεχόμενα... «Η Ελλάδα έκανε γενοκτονία στους Τούρκους στην Κύπρο»

Δηλώσεις αντιπροέδρου Φουάτ Οκτάι από την Κύπρο : “Ηρθε ο καιρός να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Κανείς δεν πρέπει να περιμένει από ...





Δηλώσεις αντιπροέδρου Φουάτ Οκτάι από την Κύπρο : “Ηρθε ο καιρός να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Κανείς δεν πρέπει να περιμένει από εμάς ότι θα αφήσουμε μόνη της την τουρκική δημοκρατία Βόρειας Κύπρου. 

Στο νησί υπάρχουν δύο ξεχωριστοί λαοί, δύο ξεχωριστές δημοκρατίες και δύο ξεχωριστά κράτη. Μία διαπραγμάτευση στην βάση της ομοσπονδίας με τρόπο που βρίσκεται μακριά από το πνεύμα του χρόνου και της κοινωνίας δεν θα χρησιμεύσει σε τίποτε και είναι χάσιμο χρόνου. Στο κυπριακό δεν υπάρχει διέξοδος άλλη εκτός από την λύση των δύο κρατών. Σε αυτό το θέμα είμαστε ξεκάθαροι. Πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση για λύση δύο κρατών, στην βάση της ισότιμης κυριαρχίας”.

Και η Ελλάδα δια του ίδιου του Μητσοτάκη και η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν δίστασαν να το εκφράσουν

Εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το ότι μετέτρεψαν τα προβλήματα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας και μετάξι τουρκικής δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου και ελληνοκυπριακού τομέα σε προβλήματα μεταξύ της ευρωπαϊκής ένωσης και της Τουρκίας. Ας είναι ικανοποιημένοι. Αν η ικανοποίηση αυτή τους φέρνει λύση τότε ας είναι ικανοποιημένοι. Αλλά πρέπει να αντιληφθούν πως αυτό δεν συμβάλλει στην επίλυση, αλλά το αντίθετο, συμβάλει στο αδιέξοδο.

ΤΑΤΑΡ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

Με ικανοποίηση επιθυμώ να αναφέρω πως στο στάδιο που βρισκόμαστε, συμφωνούμε απόλυτα με την Τουρκική Δημοκρατία στο κυπριακό, ενώ έχουμε κατά 100% τις ίδιες ιδέες. Αν στην Κύπρο έγινε πραξικόπημα, οι Τούρκοι υπέστησαν γενοκτονία και υπήρξε εισβολή στο κράτος, αυτά τα έκανε η Ελλάδα. Για αυτό τον λόγο η Ελλάδα είναι εισβολέας”

https://www.haberler.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.