Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποκάλυψε τους Πακιστανούς...!!! Αγρότης… ντετέκτιβ από τη Λακωνία οδήγησε στην εξιχνίαση της ληστείας του!

Η παρατηρητικότητα ενός ηλικιωμένου αγρότη που λειτούργησε ως… Ηρακλής Πουαρό, οδήγησε στην εξιχνίαση της βίαιης ληστείας η οποία είχε γίνε...





Η παρατηρητικότητα ενός ηλικιωμένου αγρότη που λειτούργησε ως… Ηρακλής Πουαρό, οδήγησε στην εξιχνίαση της βίαιης ληστείας η οποία είχε γίνει σε βάρος του και σε βάρος της επίσης ηλικιωμένης αδελφής του μέσα στο σπίτι τους στις Κροκεές Λακωνίας, στις 7 Φεβρουαρίου!

Οι τρεις κουκουλοφόροι που εισέβαλαν στο σπίτι όταν ο αγρότης έλειπε, είχαν ακινητοποιήσει και φιμώσει την αδελφή του και τον περίμεναν κρυμμένοι. Μόλις έφτασε, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές σπάζοντάς του τρία πλευρά, για να τον υποχρεώσουν να τους πει πού έκρυβε χρήματα. Όμως, σε μια στιγμή απροσεξίας, ο Ηλίας Παντελάκης βρήκε ευκαιρία να ξεφύγει, να βγει από το σπίτι και να αρχίσει να καλεί σε βοήθεια! Οι ληστές πανικοβλήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να αρπάξουν κάτι, ενώ τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο τραυματισμένος αγρότης νοσηλεύτηκε επί μία εβδομάδα στο νοσοκομείο Σπάρτης και στο διάστημα αυτό, είχε τη δυνατότητα να επαναφέρει στη μνήμη του όσα παρατήρησε από τα χαρακτηριστικά των δραστών και όσα του είπαν σε κοφτά ελληνικά, τα οποία κατέθεσε στους αστυνομικούς του τμήματος Σκάλας υποδεικνύοντας έναν Πακιστανό εργάτη που είχε δουλέψει στα κτήματά του!

Αμέσως εκδόθηκαν αναζητήσεις και ο ύποπτος εντοπίστηκε σε ένα σπίτι στην Θήβα, όπου κατοικούσε μαζί με δυο συμπατριώτες του. Και οι τρεις προσήχθησαν στο τμήμα Σκάλας, όπου ο αγρότης αναγνώρισε με βεβαιότητα τους δυο, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία και πρόκληση σωματικής βλάβης, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.