Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέος Κόσμος: Γυαλιά καρφιά «τα έκανε»… ο «πρόσφυγας» στην Υπηρεσία Ασύλου

Φαίνεται ότι έχουν να δουν τα μάτια μας πολλά ακόμα… Ένα πρωτοφανές επεισόδιο διαδραματίστηκε στην Υπηρεσία Ασύλου στον Νέο Κόσμο, με πρωταγ...





Φαίνεται ότι έχουν να δουν τα μάτια μας πολλά ακόμα… Ένα πρωτοφανές επεισόδιο διαδραματίστηκε στην Υπηρεσία Ασύλου στον Νέο Κόσμο, με πρωταγωνιστή έναν… πρόσφυγα! Ο οποίος σαν μαινόμενος ταύρος τα έκανε κυριολεκτικά γυαλιά καρφιά!

Ένταση επικράτησε στα νέα γραφεία της Υπηρεσίας Ασύλου στο Νέο Κόσμο, όπου έχει μεταφερθεί από τις αρχές Ιανουαρίου τμήμα του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Πειραιά, χωρίς καμία μέριμνα για την ασφάλεια των προσφύγων και του προσωπικού και χωρίς πρόβλεψη για την στοιχειώδη τήρηση των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού, σε μια περίοδο έξαρσης της πανδημίας.

Εκνευρισμένος από την αναμονή μπήκε στα νέα γραφεία της Υπηρεσίας Ασύλου (αποτελεί τμήμα του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Πειραιά) και αναποδογύρισε γραφεία, πετώντας τα πάντα στα πατώματα! Από το ξέσπασμά του οι υπάλληλοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα, ενώ η Αστυνομία έσπευσε και συνέλαβε τον εξαγριωμένο πρόσφυγα!

Πάντως σύμφωνα με καταγγελίες αν και τα γραφεία είναι νέα, δεν υπάρχει καμία μέριμνα ακόμη και για την ασφάλεια του προσωπικού. Για παράδειγμα στο γραφείο υποδοχής ως μέτρο προστασίας υπάρχει ένα μόνο… πλεξιγκλάς, ενώ τα παράθυρα ούτε καν ανοίγουν για να αερίζεται ο χώρος! Φαντάζεστε λοιπόν τι συνθήκες επικρατούν σε έναν χώρο που συνωστίζονται πρόσφυγες και μετανάστες…


 http://notianea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.