Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Ρώσοι παρακολουθούν ελληνικό πολεμικό σκάφος στη Μαύρη Θάλασσα!

  Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας παρακολουθεί στενά ένα ισπανικό και ένα ελληνικό ναρκαλιευτικό πλοίο, τα οποία εισήλθαν στα ύδατα τη...



 


Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας παρακολουθεί στενά ένα ισπανικό και ένα ελληνικό ναρκαλιευτικό πλοίο, τα οποία εισήλθαν στα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας την Πέμπτη, δήλωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Τα εν λόγω σκάφη είναι το “Tajo” της Ισπανίας και το “Ευρώπη” της Ελλάδας. Προφανώς η Μαύρη Θάλασσα είναι ρωσική λίμνη και το “βαριά οπλισμένο” ελληνικό σκάφος απειλεί τη θαλάσσια κυριαρχία της Ρωσίας…

Οι δυνάμεις και τα μέσα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας παρακολουθούν τα ναρκαλιευτικά από την Ελλάδα και την Ισπανία που εισήλθαν την Πέμπτη στη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε το ρωσικό Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας.

“Οι δυνάμεις και τα μέσα του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας έχουν αρχίσει να παρακολουθούν τις ενέργειες των ναρκαλιευτικών – “Tahoe” του ισπανικού Ναυτικού και “Ευρώπη” του ελληνικού ΠΝ, που εισήλθαν στη Μαύρη Θάλασσα στις 25 Φεβρουαρίου”, ανέφερε το κέντρο, σύμφωνα με το TASS.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, η Βορειοατλαντική Συμμαχία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ενισχύσει την παρουσία της στη Μαύρη Θάλασσα – πέρα από την τακτική παρουσία αμερικανικών αντιτορπιλικών στα ανοικτά των ακτών της Κριμαίας. Τα πολεμικά πλοία των χωρών του ΝΑΤΟ πλησιάζουν τα ρωσικά σύνορα σχεδόν κάθε μήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.