Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΥΚΕΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ σε ΗΠΑ - Γαλλία - Ελλάδα: «Με την άδεια του Αλλάχ... Δεν αναγνωρίζουμε καμία δύναμη που στέκεται μπροστά στο χτίσιμο της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας»...!!!

Ο Ερντογάν σήμερα έκανε διαδικτυακά εγκαίνια σε μια γέφυρα στην Μαλάτια. Στην ομιλία που έκανε, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής : ¨ -Η Το...





Ο Ερντογάν σήμερα έκανε διαδικτυακά εγκαίνια σε μια γέφυρα στην Μαλάτια.

Στην ομιλία που έκανε, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής :

¨
-Η Τουρκία πλήρωσε με οπισθοδρόμηση και φτώχεια το τίμημα για την μακρόχρονη καθυστέρηση της ανταπόκρισης στις αναπτυξιακές προκλήσεις. Σήμερα είναι μια χώρα που μόνη της πραγματοποιεί περισσότερα από τα μισά γιγάντια σχέδια σε παγκόσμιο επίπεδο.

-Αγαπητό μου έθνος, βγαίνουν κάποιοι και τι λένε ; Τα πλέον αρμόδια άτομα τους, βγαίνουν και λένε πως “θα σταματήσουμε όλα τα σχέδια”. Τα ίδια αιτήματα είχαν προβάλει και στην διάρκεια των επεισοδίων Γκεζί.

-Στραφήκαμε σε ακόμη μεγαλύτερα σχέδια και επενδύσεις, ώστε να κάνουμε την χώρα μας μια από τις 10 μεγαλύτερες οικονομίες στον κόσμο.

-Σε κάθε αθλιότητα, είδαμε τις παρόμοιες προσπάθειες να γίνονται από διεθνείς κερδοσκόπους μέχρι και τρομοκρατικές οργανώσεις, που έχουν ύπουλα σχέδια για την χώρα μας. Όσοι δεν δεν επιθυμούν την ανάπτυξη, την μεγέθυνση, την ενδυνάμωση της Τουρκίας και την επίτευξη των περιφερειακών και παγκόσμιων στόχων της, επιτίθενται στα σχέδια μας.
Τώρα υπάρχει μια Τουρκία που έχει στρέψει το βλέμμα της στο διάστημα, στην υψηλή τεχνολογία, στην τεχνητή νοημοσύνη και στον εναγκαλισμό του μέλλοντος.

-Με άδεια από τον Αλλάχ, δεν αναγνωρίζουμε καμία δύναμη που θα μπορέσει να σταθεί μπροστά στο χτίσιμο της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας¨ tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.