Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΟΝΤΡΟ ΠΕΣΙΜΟ... Τούρκος καθηγητής στον Ερντογάν: Ξέχασες φαίνεται ότι στους Οθωμανούς άρεσε το «μεταξύ τους»...!!!

«Ευτυχώς η νεολαία μας δεν είναι νεολαία των LGBΤ» δήλωσε προ ημερών ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απευθυνόμενος μέσω τηλε...





«Ευτυχώς η νεολαία μας δεν είναι νεολαία των LGBΤ» δήλωσε προ ημερών ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απευθυνόμενος μέσω τηλεδιάσκεψης στη νεολαία του κόμματός του σχηματίζοντας τον ισλαμιστικό χαιρετισμό «ραμπιά», που παραπέμπει στους «Αδελφούς Μουσουλμάνους».

«Νέοι μου αυτή η ραμπιά τι έχει; Ένα έθνος. Μία σημαία. Μία πατρίδα. Ένα κράτος (…) Ευτυχώς η νεολαία μας δεν είναι νεολαία των LGBΤ.

»Αλλά ως νεολαία θα μεταφέρουμε στο μέλλον αυτό το ερχόμενο από την ιστορία έθνος με την ένδοξη ιστορία» δήλωσε ο Ερντογάν.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν ποικίλα σχόλια στην Τουρκία μεταξύ των οποίων και μία καυστική ανάρτηση του καθηγητή Μπουράκ Τσοπούρ που υπενθύμισε στον πρόεδρο ότι ο σουλτάνος Γιαβούζ Σουλτάν Σελίμ (1470-1520) είχε αναθέσει σε έναν λόγιο αξιωματούχο της Υψηλής Πύλης τον Κεμάλ Πασαζάντε (1468-1534), να συγγράψει βιβλίο για το θέμα της ομοφυλοφιλίας η οποία θεωρείται ανέκαθεν διαδεδομένη μεταξύ των Οθωμανών.

Ο καθηγητής μάλιστα ανάρτησε και εικόνες από το περιεχόμενο του βιβλίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.