Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λιβύη: «Οι συμφωνίες Σάρατζ με την Τουρκία απειλούν την εθνική ασφάλεια και πρέπει να ακυρωθούν»

Ο Λίβυος λόγιος πολιτικών επιστημών Δρ Γιουσέφ αλ Φάρσι, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Al-Ittihad» τόνισε ότι δεν υπάρχουν πραγματικές ε...





Ο Λίβυος λόγιος πολιτικών επιστημών Δρ Γιουσέφ αλ Φάρσι, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Al-Ittihad» τόνισε ότι δεν υπάρχουν πραγματικές εγγυήσεις για την επιτυχία της νέας κυβέρνησης της Λιβύης, δεδομένης της επιδείνωσης της κατάστασης ασφαλείας από τον έλεγχο της Τουρκίας και των πολιτοφυλακών στο δυτικό τμήμα της χώρας.



Ο Αλ-Φάρσι προειδοποίησε επίσης ότι η παρουσία των ένοπλων πολιτοφυλακών θα εμπόδιζε τη νέα κυβέρνηση, επισημαίνοντας τη δήλωση των ένοπλων πολιτοφυλακών στην Τρίπολη, και την απόπειρα τους να σχηματίσουν μια νέα κυβέρνηση για να σταματήσουν μια πολιτική διαδικασία που θα επεδίωκε τη διάλυση των πολιτοφυλακών και την παράδοση των όπλων τους.

Τόνισε επίσης την ανάγκη, για τη νέα εκτελεστική αρχή, να ακυρώσει τις συμφωνίες που υπογράφηκαν από τον Πρόεδρο του Προεδρικού Συμβουλίου, Φαγιέζ αλ Σάρατζ, με την Τουρκία, επειδή απειλούν την εθνική ασφάλεια της Λιβύης.

Al Marsad
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.