Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΚΛΕΙΣΤΗ η Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας - Αλυσίδες στην Κηφισίας!

Κλειστή είναι από τις 05.30 το πρωί η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας για όλα τα οχήματα, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που έχει προκαλέσει η κακοκ...






Κλειστή είναι από τις 05.30 το πρωί η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας για όλα τα οχήματα, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία "Μήδεια" που καθιστά πολύ επικίνδυνη την κυκλοφορία. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ αναφέρει:

Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η εθνική οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) μέχρι τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση (από ώρα 05:30)
Κατάλευκα τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, με τις εικόνες να είναι εντυπωσιακές, αλλά και τα προβλήματα μεγάλα. Δυσκολία στην κίνηση στην Κηφισίας, όπου σε ορισμένα σημεία χρειάζονται αλυσίδες. Η πρόγνωση για τις επόμενες ώρες.

Για τα καλά το έχει «στρώσει» στα Βόρεια Προάστια στην Αθήνα, αφού από τα ξημερώματα ο καιρός, και συγκεκριμένα η κακοκαιρία Μήδεια, «σφυροκοπούν» με χιόνι και την πρωτεύουσα.

Τα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων είναι μεγάλα αφού οι δρόμοι έχουν γεμίσει χιόνι και ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος.

Οι εικόνες που καταφτάνουν  από Κηφισιά, Ερυθραία, Μαρούσι αλλά και από την Κηφισίας, δείχνουν πως ο χιονιάς είναι σήμερα ο κυρίαρχος, θυμίζοντας… το χωριό το Αη Βασίλη.

Από την τροχαία υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Κηφισίας από το Άλσος Συγγρού και μετά, στην άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.