Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατάθεση – φωτιά για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Μου είπε: Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

Αυτά τα λόγια φέρεται να είπε την Παρασκευή, καταθέτοντας για την υπόθεση Λιγνάδη, η γυναίκα – μυστήριο, που “έκαψε” με τη μαρτυρία της τ...

Αυτά τα λόγια φέρεται να είπε την Παρασκευή, καταθέτοντας για την υπόθεση Λιγνάδη, η γυναίκα – μυστήριο, που “έκαψε” με τη μαρτυρία της τον γνωστό σκηνοθέτη.



Η γυναίκα κατέθετε επί τουλάχιστον 4 ώρες και την επόμενη ημέρα, ήρθε η σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.


Η κατάθεση – φωτιά

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η γυναίκα αυτή όταν ήταν 19 ετών και ενώ σπούδαζε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης, γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τον ερωτεύτηκε και για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του. Όταν κατάλαβε τι συνέβαινε με ανήλικα αγόρια και κορίτσια, αντέδρασε.


“Του είπα: Θα πάω στην Αστυνομία και θα σε δώσω. Μου απάντησε: Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα”. 


Η γυναίκα κατέθεσε ότι φοβόταν για τη ζωή της και κράτησε το στόμα της κλειστό. Ένα χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντάει τον σκηνοθέτη. Όμως μέχρι τότε είχε δει πολλά…


“Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα νεαρά αγόρια αλλά και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν”. 


Μετά τις καταγγελίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα για τον σκηνοθέτη, η γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει. Και η κατάθεσή της, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.