Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγγλία: Επέστρεψε από το μαιευτήριο, αλλά ο φίλος της το είχε σκάσει με τη μητέρα της!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια 24χρονη στην Αγγλία καθώς επιστρέφοντας από το μαιευτήριο διαπίστωσε ότι ο σύντροφός της το είχε σκάσει...

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια 24χρονη στην Αγγλία καθώς επιστρέφοντας από το μαιευτήριο διαπίστωσε ότι ο σύντροφός της το είχε σκάσει με τη μητέρα της.  



Βγαλμένη από σήριαλ είναι η ιστορία της 24χρονης Τζες στην Αγγλία. Ενώ περίμενε το δεύτερο παιδί της, αποφάσισε μαζί με τον 29χρονο σύντροφό της να πάνε να μείνουν με τη μητέρα της έτσι ώστε να έχει βοήθεια.


Όταν όμως επέστρεψε στο σπίτι από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της το είχε... σκάσει με τη μητέρα της, μετακομίζοντας σε ένα σπίτι 30 μίλια πιο μακριά.


«Πρόκειται για την απόλυτη προδοσία. Περίμενα από τη γιαγιά να ερωτευθεί το μωρό και όχι τον πατέρα. Ήθελα να είμαι κοντά της για να με βοηθάει με τα παιδιά μου, αλλά αυτή προτίμησε να φύγει μακριά με τον φίλο μου», δήλωσε απογοητευμένη η Τζες, η οποία είχε παρατηρήσει ότι η μητέρα της φλέρταρε τον σύντροφό της, λίγες εβδομάδες αφού είχαν μετακομίσει στο σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.