Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα - Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία από τα λύματα της Αττικής

Ο Καθηγητής Αναλυτικής Χημείας ΕΚΠΑ, Νίκος Θωμαΐδης, σχολίασε την ανάλυση των λυμάτων στην Αττική και δήλωσε πώς είναι αισιόδοξος για την ...

Ο Καθηγητής Αναλυτικής Χημείας ΕΚΠΑ, Νίκος Θωμαΐδης, σχολίασε την ανάλυση των λυμάτων στην Αττική και δήλωσε πώς είναι αισιόδοξος για την πορεία της διασποράς του κορονοϊού.


Αρχικά ο καθηγητής είπε πώς «η ανάλυση των τελευταίων έξι δειγμάτων, από Παρασκευή μέχρι και την Τετάρτη, έδειξε μια μεσοσταθμική μείωση της τάξης του -10%, επομένως έχει αρχίσει μια υποχώρηση».


Πρόσθεσε όμως ότι πρέπει να περιμένουμε για να έχουμε μια καθαρή εικόνα, «θα περιμένουμε να δούμε όλη την εβδομάδα για να μπορούμε να πούμε εβδομαδιαίο μέσο όρο. Φαίνεται να έχει υπάρξει μια μικρή μείωση του ιικού φορτίου» πρόσθεσε.



 

Παράλληλα τόνισε πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα λέγοντας ότι «θέλουμε να δούμε το κλείσιμο της εβδομάδας στις εισαγωγές των νοσοκομείων γιατί αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα δείχνει αν υποχωρεί η διασπορά. Είναι κρίσιμα τα στοιχεία που θα συλλεχθούν αυτή την εβδομάδα».


Τέλος κατέληξε πώς, «είναι φυσιολογικό μετά την λήψη μέτρων να υπάρχει αυτή η αισιοδοξία ότι θα υποχωρήσει η διασπορά του κορονοϊού».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.