Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νύχτα τρόμου στον Χολαργό – Το δίδυμο των επικίνδυνων ληστών – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Οπλισμένοι και αποφασισμένοι για όλα δυο επικίνδυνοι κακοποιοί εισέβαλαν σε καταστήματα στον Χολαργό την ώρα που ήταν γεμάτα με πολίτες. Βί...






Οπλισμένοι και αποφασισμένοι για όλα δυο επικίνδυνοι κακοποιοί εισέβαλαν σε καταστήματα στον Χολαργό την ώρα που ήταν γεμάτα με πολίτες. Βίντεο ντοκουμέντο του enikos.gr αποτυπώνει τις δραματικές στιγμές.

Οι ληστές φορώντας μαύρα ρούχα και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες έφτασαν στο κατάστημα λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ της Παρασκευής. Χωρίς να χάσουν την ψυχραιμία τους και με απόλυτο επαγγελματισμό ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες που βρίσκονταν μπροστά από τα ταμεία. Με το όπλο στα χέρια καθ' όλη τη διάρκεια της ληστείας ο κακοποιός σημάδευε την τρομοκρατημένη υπάλληλο την οποία δεν σταμάτησε να απειλεί. Ο συνεργός του με γρήγορες κινήσεις αφαίρεσε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή και εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Άφαντοι παρά τις αναζητήσεις

Παρά το γεγονός ότι στο σημείο αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό των δραστών εκείνοι κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς να συλληφθούν. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας βρίσκεται στα χέρια των αρχών που θεωρούν πως το δίδυμο των επικίνδυνων ληστών έχει εμπλακεί σε πολλά παρόμοια περιστατικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.