Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑ ΓΙΑΤΙ...;;; Αρνήθηκε να διαπραγματευτεί με τους τούρκους χάκερ που κατέλαβαν το προφίλ της η Μπακογιάννη και έβαλε την εταιρεία να τους διώξει...!!!

 ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ...


 ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ...

«Ο λογαριασμός μου στο instagram είχε χακαριστεί από Τούρκους χάκερ. Πριν από λίγο τον ανακτήσαμε», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη που επικοινώνησε με τα γραφεία της εταιρείας για να διώξει τους τούρκους χάκερ που είχαν καταλάβει τον λογαριασμό της. 

Τώρα γιατί με αυτούς τους τούρκους η Μπακογιάννη έχει πρόβλημα και έβαλε τον διαδικτυακό στρατό του instagram να τους διώξει, ενώ με τους άλλους τούρκους που έχουν καταλάβει την Κύπρο και επιχειρούν να καταλάβουν και το Αιγαίο και την Μεσόγειο θέλει να κάνουμε διάλογο, είναι απορίας άξιο.

Προφανώς τα έχει λίγο μπερδεμένα στο μυαλό της η Ντόρα που προφανώς βάζει τον εαυτό της πάνω από την Πατρίδα και σε ότι την αφορά προσωπικά και θίγεται εγκαταλείπει τον διάλογο και τον κατευνασμό, αλλά αν θίγονται τα εθνικά συμφέροντα είναι έτοιμη και συζητήσει και να παραχωρήσει οτιδήποτε για να μην χαλάσει η ησυχία της. 

Αν μπορεί κάποιος να δώσει άλλη εξήγηση, είμαστε έτοιμοι να την ακούσουμε. Αλλά θα πρέπει να μας πείθει...

"Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.