Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι δύο χαμένες πυρηνικές βόμβες που τις αναζητούν 65 χρόνια στη Μεσόγειο

   Στην Πολεμική Αεροπορία, υπάρχουν υποθέσεις που μένουν ανεξιχνίαστες εδώ και πολλά χρόνια και προκαλούν παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ερευνη...



  


Στην Πολεμική Αεροπορία, υπάρχουν υποθέσεις που μένουν ανεξιχνίαστες εδώ και πολλά χρόνια και προκαλούν παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Ερευνητές με τα πιο σύγχρονα μέσα αναζητούν εξηγήσεις σε μυστηριώδεις εξαφανίσεις αεροσκαφών, αεροπορικές τραγωδίες ψάχνοντας μάταια, επικίνδυνα και φονικά όπλα που χάθηκαν κάτω από άγνωστες αιτίες και αποτελούν μια τεράστια θανατηφόρα οικολογική απειλή!

Υπάρχουν ακόμα και σήμερα σενάρια, συμπεριλαμβανομένου του μεταφυσικού. Ωστόσο, αυτές οι θεωρίες δεν έχουν λάβει ποτέ κάποια επίσημη επιβεβαίωση…

ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ

Στην θάλασσα της Μεσογείου-όχι ιδιαίτερα μακριά από τα ελληνικά νερά-,υπάρχουν χαμένες εδώ και 65 χρόνια δυο απίστευτης τοξικότητας και τεράστιας επικινδυνότητας όπλα!

Κανείς δεν γνωρίζει το μέγεθος της καταστροφής που έχουν προκαλέσει.

Στις 10 Μαρτίου του 1956, ένα βομβαρδιστικό αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας τις ΗΠΑ τύπου Β-47 Stratojet με δύο πυρηνικές βόμβες εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος.

Εκείνη την ημέρα από την αεροπορική βάση Μακ-Ντιλ της Φλόριντας απογειώθηκαν τέσσερα αεροπλάνα με κατεύθυνση τη βάση Μπεν-Γκερίρ στο Μαρόκο.

Το σμήνος διέσχισε επιτυχώς τον Ατλαντικό Ωκεανό και ανεφοδιάστηκε στον αέρα.

Ένας δεύτερος ανεφοδιασμός ήταν προγραμματισμένος να γίνει πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες για πτήση με βαριά σύννεφα να επιβαρύνουν την κατάσταση.

Όταν κάποια στιγμή ανακτήθηκε το κανονικό επίπεδο ορατότητας, ανακαλύφθηκε ότι έλειπε ένα αεροσκάφος με τα τρία μέλη του πληρώματος.

Οι ομάδες αναζήτησης και διάσωσης στάλθηκαν με βάση τις τελευταίες γνωστές συντεταγμένες του αεροσκάφους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.