Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γρεβενά: Βρέθηκε θετικός στον ιό για 2η φορά

Θετικός στον SARS-COV 2 βρέθηκε για 2η φορά ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας, Αντώνης Δασκαλόπουλος, ο οποίος είχε διαγνωστεί ...

Θετικός στον SARS-COV 2 βρέθηκε για 2η φορά ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας, Αντώνης Δασκαλόπουλος, ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός και στις 19 Νοεμβρίου 2020.


Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Δασκαλόπουλος διαπίστωσε, ότι είχε δέκατα πυρετό, ενώ χθες Παρασκευή ανέβασε υψηλό πυρετό και πήγε στο Νοσοκομείο των Γρεβενών, όπου και του προσφέρθηκε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι του, με ήπια πλέον συμπτώματα.


Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ήδη το δείγμα του νέου τεστ για τον κορωνοϊό αναμένεται να σταλεί στον ΕΟΔΥ, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το στέλεχός του.


Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Δασκαλόπουλος είχε ενημερώσει το περιφερειακό συμβούλιο, ότι το τεστ αντισωμάτων που είχε κάνει, μετά την πρώτη θετική διάγνωση, είχε βρεθεί αρνητικό.


Μάλιστα την πρώτη φορά, που είχε ήπια συμπτώματα της Covid-19, είχε επαναλάβει το μοριακό τεστ στις 29 Νοεμβρίου, το οποίο είχε βρεθεί αρνητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.