Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη με την κακοποίηση 15χρονου: Ο 62χρονος παιδόφιλος φιλόλογος ήταν συγγενής του μαθητή!

Κλειστό κράτησε το στόμα του στους αστυνομικούς ο 62χρονος που κατηγορείται για κακοποίηση 15χρονου μαθητή - Με εντολή Κεραμέως θα τεθεί σε...






Κλειστό κράτησε το στόμα του στους αστυνομικούς ο 62χρονος που κατηγορείται για κακοποίηση 15χρονου μαθητή - Με εντολή Κεραμέως θα τεθεί σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα ο καθηγητής

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για την κακοποίηση του ανηλίκου επί επτά συναπτά ετη από τον 62χρονο φιλόλογό του Γ.Κ., ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων της διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο εν ενέργεια καθηγητής σε σχολείο του Χαϊδαρίου, αναμένεται να οδηγηθεί στις 12 ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Ο ίδιος δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς για τα όσα του καταλογίζονται και αναμένεται να μιλήσει στον ανακριτή.

Είχαν συγγενική σχέση και γι' αυτό τον εμπιστεύονταν οι γονείς του παιδιού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 62χρονος καθηγητής συνδεόταν με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή και για τον λόγο αυτό, ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 15χρονος, ο 62χρονος φέρεται να τον κακοποίησε σπίτι του, ακόμα και μπροστά σε τέσσερα άλλα άτομα.

Στο μεταξύ, με εντολή της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως κινήθηκαν οι διαδικασίες έκδοσης πράξης για να τεθεί σε αργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα ο 62χρονος εκπαιδευτικός, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του.

«Ηταν φοβισμένος και δεν μιλούσε»

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι γονείς του 15χρονου παιδιού καταλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά.

«Μιλήσαμε με τον γιο μας. Του εκμαιεύσαμε την αλήθεια. Ήταν φοβισμένος δεν μιλούσε. Μας είπε τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια. Καταλάβαμε ότι κάτι έχει», φέρονται να ανέφεραν στην κατάθεση τους στους αστυνομικούς της Ασφαλειας οι γονείς του ανηλίκου αγοριού.

«Μας είπε ότι την τελευταία φορά που πήγε στο σπίτι του ήταν και αλλά δυο με τρία άτομα αλλά δεν μας είπε αν του έκαναν και αυτοί κάτι!», συνέχισαν στην κατάθεση τους οι γονείς.

Ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ από την πρώτη στιγμή της σοκαριστικής κατάθεσης των γονέων μίλησαν με τον ανήλικο προκειμένου να του παρέχουν υποστήριξης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αρχές αναζητούν τα δυο με τρία πρόσωπα τα οποία φαίνεται πως ήταν στο σημείο όπου συναντήθηκε για τελευταία φορά ο 62χρονος με τον ανήλικο.

Άγνωστο παραμένει φυσικά αν υπάρχουν και αλλά ανήλικα θύματα του 62χρονου Γ. Κ..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.