Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΧΟΥΝ... 14χρονη κοπλείτσα πήρε στο κυνήγι τους ληστές με.... μασέτα...!!!

Οι τρεις άνδρες μπήκαν απειλητικά στο κατάστημα κλειδώνοντας πίσω τους την πόρτα Όταν οι τρεις ληστές έβαλαν στο μάτι το κατάστημα όπου...





Οι τρεις άνδρες μπήκαν απειλητικά στο κατάστημα κλειδώνοντας πίσω τους την πόρτα

Όταν οι τρεις ληστές έβαλαν στο μάτι το κατάστημα όπου δούλευε ένα «ανυπεράσπιστο» 14χρονο κορίτσι, στην Κολομβία, σε καμία περίπτωση δεν φαντάζονταν τι θα ακολουθούσε.

Όπως φαίνεται μέσα από βίντεο κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, οι τρεις άνδρες, που έκρυβαν τα πρόσωπά τους φορώντας κράνη μοτοσυκλέτας, μπήκαν απειλητικά στο κατάστημα κλειδώνοντας πίσω τους την πόρτα.

Μέσα, βρισκόταν η 14χρονη, μαζί με την μητέρα της και τον μικρό αδερφό της.

Θεωρώντας ότι είχαν επιλέξει εύκολους στόχους, οι ληστές δεν έχασαν χρόνο και πλησίασαν το ταμείο, έτοιμοι να πάρουν τα χρήματα, όμως γρήγορα μητέρα και κόρη ανέλαβαν δράση.

Χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, η μητέρα ορμάει καταπάνω στους εισβολείς, ενώ η 14χρονη κόρη της αρπάζει έναν μπαλτά και επιτίθεται στους ένοπλους ληστές.

Οι άνδρες υποχωρούν τρομαγμένοι, βλέποντας ότι το κορίτσι δεν αστειεύεται, στοχεύοντας με ακρίβεια σε διάφορα μέρη του σώματός τους, απειλώντας να τους κόψει… φέτες.

Σε συνέντευξη που ακολούθησε, το κορίτσι δήλωσε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έλαβε χώρα αντίστοιχο περιστατικό.

«Είχαν προσπαθήσει να μας ληστέψουν και στο παρελθόν, οπότε είχα στο μυαλό μου ότι αν ερχόταν κάποιος ληστής, θα έπαιρνα έναν μπαλτά και θα τον κηνυγούσα», είπε λακωνικά η 14χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.