Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποπλάνηση 13χρονου μαθητή: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση που θα αποφάσιζε αν θα προφυλακιζόταν η καθηγήτρια

   Οι επόμενες ημέρες ειναι καθοριστικες για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς η αποφαση του συμβουλίου θα κρίνει το μέλλον της 35χρονης Σ...

  



Οι επόμενες ημέρες ειναι καθοριστικες για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς η αποφαση του συμβουλίου θα κρίνει το μέλλον της 35χρονης

Σήμερα ήταν μια κρίσιμη μέρα για την 35χρονη φιλόλογο που κατηγορείται οτι αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της. 

Το συμβούλιο, θα αποφάσιζε αν θα προφυλακιστεί ή οχι καθώς υπήρξε διαφωνία για το αν θα επρεπε να περάσει το κατώφλι των φυλακών όμως η συνεδρίαση ανεβλήθη λόγω κακοκαιρίας με αποτέλεσμα το ζήτημα της προφυλάκισης της να παραμένει ανοικτό.

Η ίδια σε κατ’οίκον περιορισμό, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να προετοιμαστεί ψυχολογικά για όλα τα ενδεχόμενα καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθεί στη φυλακή για όλα όσα φρικτά κατηγορείται οτι έχει διαπράξει σε βάρος του μαθητή. 

Οι επόμενες ημέρες ειναι καθοριστικες για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς η αποφαση του συμβουλίου θα κρίνει το μέλλον της 35χρονης. 

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής είναι σε αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς κανούν «βουτιά» στο παρελθον της 35χρονης σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλοι μαθητές οι οποίοι μπήκαν στο στόχαστρο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.