Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατρός έκλεψε εμβόλια Covid-19 για την οικογένεια και τους φίλους του! Η ασύλληπτη ενέργεια και πώς τον συνέλαβαν

Ένας γιατρός από το Τέξας των ΗΠΑ κατηγορείται ότι έκλεψε 9 δόσεις του εμβολίου για την Covid-19 ενώ εργαζόταν σε εμβολιαστικό κέντρο κομητ...





Ένας γιατρός από το Τέξας των ΗΠΑ κατηγορείται ότι έκλεψε 9 δόσεις του εμβολίου για την Covid-19 ενώ εργαζόταν σε εμβολιαστικό κέντρο κομητείας της πολιτείας.

Η ανακοίνωση της τοπικής εισαγγελίας έγινε την Πέμπτη. Ο δρ Hasan Gokal έκλεψε ένα φιαλίδιο στις 29 Δεκεμβρίου, με σκοπό να χορηγήσει το εμβόλιο του κορονοϊού στους οικείους του.

Ο εισαγγελέας Kim Ogg δήλωσε πως ο γιατρός, που απολύθηκε προσφάτως από τα καθήκοντά του, έγινε τσακωτός μία εβδομάδα μετά την κλοπή, όταν κοκορεύτηκε σε συνάδελφό του.

Ο συνάδελφος τον ανέφερε και η υπόθεση πήρε τον δρόμο για τη δικαιοσύνη.

Ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, πως ο γιατρός ήθελε να εμβολιάσει συγγενείς και φίλους, αφήνοντας ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες στην άκρη.

«Καταχράστηκε τη θέση του για να βάλει πρώτους φίλους και οικογένεια, πριν από τους ανθρώπους που είχαν κάθε νόμιμο δικαίωμα να το λάβουν πρώτοι», δήλωσε ο Ogg, «αυτό που έκανε ήταν παράνομο και θα έχει συνέπειες απέναντι στον νόμο».

Ο δικηγόρος του γιατρού, Paul Doyle, υπερασπίστηκε μάλιστα τον πελάτη του λέγοντας πως τα εμβόλια θα έληγαν ούτως ή άλλως.

Αν καταδικαστεί, ο γιατρός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 1 έτους και πρόστιμο 4.000 δολαρίων…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.