Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη: Σκότωσε βρέφος 15 μηνών και χρησιμοποίησε τον κορονοϊό ως δικαιολογία για να το κρύψει

Δράστης της δολοφονίας μια φίλη της οικογένειας του μικρού κοριτσιού Η 37χρονη Brandi Adeleke είχε προσφερθεί να κοιμήσει το μικρό κορίτσι ...





Δράστης της δολοφονίας μια φίλη της οικογένειας του μικρού κοριτσιού

Η 37χρονη Brandi Adeleke είχε προσφερθεί να κοιμήσει το μικρό κορίτσι στο σπίτι της στη βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ με αφορμή το Halloween.

Όταν η θεία της πήγε να την πάρει η 37χρονη υποστήριξε ότι νοσήσει με κορονοϊό και ότι το μικρό κορίτσι έπρεπε να μείνει μαζί της καραντίνα.

Λίγες ημέρες αργότερα η θεία της πήγε να ενημερωθεί με την 37χρονη να την ενημερώνει ότι το βρέφος ήταν στο νοσοκομείο.

Έντρομη η θεία του κοριτσιού πήγε στο νοσοκομείο όπου βρήκε τους γιατρούς να καταγράφουν πληγές και τραύματα.

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών τι συνέβη η 37χρονη αρχικά υποστήριξε ότι το παιδί είχε πέσει μέσα στο νερό στη μπανιέρα του σπιτιού και πως αν και το τσίμπησε για να συνέλθει, αυτό έβγαλε νερό και μετά έπεσε πάλι αναίσθητο.

«Οι αστυνομικοί μου είπαν όμως ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης» δήλωσε σε αμερικανικά μέσα η θεία του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την αστυνομία η νεκροψία – νεκροτομή κατέγραψε πάρα πολλά τραύματα από χτυπήματα στο κορμί του μικρού κοριτσιού.

Η 37χρονη κατηγορείται για φόνο και κακοποίηση ανηλίκου και παραμένει κρατούμενη με την εγγύηση να έχει οριστεί στο 1 εκατ. δολάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.