Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποιοί μας απειλούν... Διαλύουν τους τουρκικούς Bora τα ελληνικά μαχητικά και οι Εxoset!

Οι BORA με εμβέλεια τα 280 χλμ, θα πρέπει να τοποθετηθούν στα παράλια της Μικράς Ασίας για να μπορούν θεωρητικά να απειλήσουν ακόμη και την...





Οι BORA με εμβέλεια τα 280 χλμ, θα πρέπει να τοποθετηθούν στα παράλια της Μικράς Ασίας για να μπορούν θεωρητικά να απειλήσουν ακόμη και την ελληνική πρωτεύουσα.

Αυτό όμως θα είναι το μοιραίο λάθος των Τούρκων, που φυσικά το ξέρουν.

Αν βάλουν τους Bora στα παράλια, τότε οι έξι πυραυλάκατοι Super Vita και μία που κατασκευάζεται τώρα επτά, με τους συνολικά 56 Εxoset MΜ 40 Block 3 θα τους διαλύσουν απο οποιοδήποτε σημείο του Αιγαίου.

Το έχουμε επαναλάβει πως οι Τούρκοι δεν διαθέτουν ικανή αεράμυνα για να προστατέψουν τα παράλια τους (σ.σ. και την ενδοχώρα) από τις ελληνικές επιθέσεις που θα είναι μαζικές και σε συνεχή κύματα.

Το ίδιο πρόβλημα έχουν οι Τούρκοι και με τους S-400 τους οποίους δεν μπορούν να βάλουν στα παράλια του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου γιατί θα τους διαλύσουν τα ελληνικά πυρά (σ.σ. και με την τακτική του κορεσμού).

Tα πράγματα θα είναι χειρότερα για τους Τούρκους μόλις η Ελλάδα πάρει τα πρώτα Rafale.

Τότε ασφαλείς θα είναι οι Βora κάπου μετά την… Άγκυρα (σ.σ. και αν, λόγω του ορεινού ανάγλυφου του τουρκικού εδάφους που εμποδίζει τα ραντάρ να εντοπίσουν άμεσα τα μαχητικά).

Πολύ χρήσιμοι θα τους είναι στα ανατολικά σύνορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.