Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραήλ: Αποκάλυψε νέο ατομικό σύστημα καμουφλάζ για τους στρατιώτες του

Ο στρατός του Ισραήλ φαίνεται πως σύντομα θα χρησιμοποιεί ένα νέο ανεπτυγμένο σύστημα καμουφλάζ για τους στρατιώτες στο πεδίο της μάχης, ό...

Ο στρατός του Ισραήλ φαίνεται πως σύντομα θα χρησιμοποιεί ένα νέο ανεπτυγμένο σύστημα καμουφλάζ για τους στρατιώτες στο πεδίο της μάχης, όπως αναφέρουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ενώ έχουν δημοσιευτεί και αποκαλυπτικά πλάνα για τη λειτουργία του εν λόγω υλικού.


Έπειτα από αρκετές πληροφορίες που έχουν συλλέξει στην στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ από τις εμπειρίες των Ισραηλινών κομάντο στο πεδίο των μαχών, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ανάπτυξη ενός ατομικού συστήματος καμουφλάζ, το οποίο θα χρησιμοποιείται έναντι των οπτικών νυχτερινής όρασης που ενδέχεται να διαθέτει ο εχθρός.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιεύσει τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το σύστημα αυτό θα χρησιμοποιείται από τον στρατιώτη και θα του προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους απόκρυψης στο περιβάλλον του πεδίου επιχειρήσεων.


Επίσης αναφέρεται ότι η κίνηση θα είναι εφικτή, την ώρα που χρησιμοποιείται το σύστημα καμουφλάζ, με αποτέλεσμα να θεωρείται ως ο κατάλληλος εξοπλισμός για ενέδρες και καταδρομικές επιχειρήσεις.


Δείτε πλάνα:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.