Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Τέσσερα τα κρούσματα από τους ταξιδιώτες στο Ντουμπάι

Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 4 κρούσματα κορονοϊού από τους ταξιδιώτες που προέρχονται από το Ντουμπάι, αποκάλυψαν, σύμφωνα με πληροφορίες του n...





Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 4 κρούσματα κορονοϊού από τους ταξιδιώτες που προέρχονται από το Ντουμπάι, αποκάλυψαν, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τα τεστ στα οποία υποβάλλονται κατά την άφιξή τους στην Αθήνα.

Όλοι τους μπήκαν σε καραντίνα 14 ημερών ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να εντοπιστούν και άλλα κρούσματα κορονοϊού. Για το ένα από τα 4 κρούσματα έχει γίνει γνωστό ότι πρόκειται για μια γυναίκα που μένει στο κέντρο της Αθήνας.

Την γυναίκα παρέλαβε από το αεροδρόμιο βαν της Πολιτικής Προστασίας και την μετέφερε στο σπίτι της, όπου θα μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι πλήθος Ελλήνων celebrities υποδέχθηκε το 2021 στο κλαμπ NAMMOS.

Τα Εμιράτα με συνολικό πληθυσμό 9,6 εκατομμύρια (το Ντουμπάι 3,33) έχουν καταγράψει 697 νεκρούς και συνολικά 213.000 περιστατικά, ενώ η Ελλάδα 140.099 περιστατικά και 4.957 θανάτους.

Ο λόγος που Εμιράτα έχουν τόσο μεγάλο αριθμό διαγνωσμένων κρουσμάτων είναι ότι έχουν γίνει 21.313.324 τεστ ενώ στην Ελλάδα μόνο 3.424.429 τεστ στον πληθυσμό. Αυτή τη στιγμή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν περίπου 22.800 ενεργά κρούσματα, ενώ η Ελλάδα 8.500.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.