Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΔΕΣΑΜΕ... Λαβρόφ: Χαιρετίζουμε την έναρξη διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδα και Τουρκία

O υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, χαιρέτισε τη συμφωνία για έναρξη διερευνητικών επαφών μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Ελλά...





O υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, χαιρέτισε τη συμφωνία για έναρξη διερευνητικών επαφών μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συμφωνία για έναρξη διερευνητικών επαφών μεταξύ του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια και του Τούρκου ομολόγου του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου που έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Ιανουαρίου και θα αφορά την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών ανέφερε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων της ρωσικής διπλωματίας το 2020.

«Άκουσα ότι ο υπουργός Εξωτερικών [της Ελλάδας], ο συνάδελφός μου, Νίκος Δένδιας, συμφώνησε να συναντηθεί με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στα τέλη Ιανουαρίου. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πολύ σωστό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να συζητηθούν θέματα και να επιλυθούν» είπε ο Λαβρόφ.

«Κανείς δεν θέλει κάθε είδους έντονη δράση στην Ανατολική Μεσόγειο. Όσον αφορά εμάς, εάν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις καλές σχέσεις μας με τις χώρες που εμπλέκονται σε αυτές τις διαφορές, θα είμαστε έτοιμοι εάν ληφθεί ένα τέτοιο αίτημα» τόνισε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.