Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα-φυλακές: Ανεπαρκής υποστήριξη ασφαλείας… Αποτροπή εξέγερσης

Συνεχείς είναι οι προσπάθειες των σωφρονιστικών υπαλλήλων του Καταστήματος Κράτησης Πατρών για την αποτροπή έκνομων ενεργειών α...

Συνεχείς είναι οι προσπάθειες των σωφρονιστικών υπαλλήλων του Καταστήματος Κράτησης Πατρών για την αποτροπή έκνομων ενεργειών από τους κρατούμενους.



Μετά την αποτροπή απόπειρας απόδρασης την προηγούμενη εβδομάδα, πριν λίγες μέρες απέτρεψαν με άμεση επέμβαση τους, γενίκευση συμπλοκής μεταξύ κρατουμένων σε πτέρυγα της φυλακής.


Σε έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών βρέθηκε αυτοσχέδιο μαχαίρι το οποίο, όπως φαίνεται, προοριζόταν για να χρησιμοποιηθεί κατά τη συγκεκριμένη συμπλοκή από κάποιον κρατούμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχημένη έρευνα και επέμβαση των ανδρών του σωφρονιστικού καταστήματος πραγματοποιήθηκε μετά από πληροφορίες που είχαν συλλέξει.


Οι προσπάθειες τους για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος συνεχίζονται παρά τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού τόσο για την ασφάλεια όσο και για την προστασία της υγείας των κρατουμένων αφού τηρώντας με ευλάβεια τις οδηγίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και με συνεχόμενους δειγματοληπτικούς ελέγχους από τον ΕΟΔΥ μετά από αιτήματα της Διεύθυνσης του Καταστήματος έχουν αποφευχθεί κρούσματα κορονοϊού στο εσωτερικό της Φυλακής.



 

Πηγή: lawandorder

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.