Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στρατηγός Φλώρος: Άλμα με αλεξίπτωτο από τον «κομάντο» Αρχηγό ΓΕΕΘΑ την πιο κρύα μέρα του χειμώνα

Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο – Ο πρασινοσκούφης Αρχηγός έκοψε Βασιλόπιτα ακόμα και κάτω από το νερό. Ηχηρό μήνυμα για την μαχητικότητα...





Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο – Ο πρασινοσκούφης Αρχηγός έκοψε Βασιλόπιτα ακόμα και κάτω από το νερό.

Ηχηρό μήνυμα για την μαχητικότητα και αποφασιστικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων έστειλε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος με το εντυπωσιακό άλμα με αλεξίπτωτο που πραγματοποίησε την Πέμπτη (28.01)

Το θαλάσσιο άλμα στατικού ιμάντα από ελικόπτερο Chinook CH – 47D, εκτελέστηκε την πιο κρύα μέρα του χειμώνα, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης και σε συντήρηση ικανότητας των βατραχανθρώπων, μαζί με προσωπικό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου Αττικής.

Όπως θα δείτε στις εικόνες και στο βίντεο, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος πραγματοποιεί το άλμα και στη συνέχεια κόβει τη Βασιλόπιτα στο βυθό μαζί με τους επίλεκτους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αποτελεί ένα από τα επίλεκτα «κομάντο» των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς το 1992 εκπαιδεύτηκε στο Σχολείο Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ (USAJFK Special Warfare Center and School) και στο Fort Bragg, στη Βόρεια Καρολίνα, επιλεγείς ως ο διακεκριμένος αλλοδαπός σπουδαστής, της εκπαιδευτικής περιόδου στην οποία συμμετείχε. Είχε δε προηγηθεί εκπαίδευσή του και αποφοίτηση από όλα τα υποχρεωτικά και μη Σχολεία των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ», ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων και έδωσε κατευθύνσεις. Παράλληλα, έκοψε τη Βασιλόπιτα και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό των Μονάδων του.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.