Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έμπορος ναρκωτικών δολοφόνησε και διαμέλισε τη σύντροφό του για προκλητικές φωτογραφίες της...

Αφού ανέβασε «πικάντικες» φωτογραφίες με μπικίνι στα κοινωνικά μέσα, η 24χρονη Bianca Lourenco βρέθηκε νεκρή και διαμελισμένη. Σύμφωνα με τ...




Αφού ανέβασε «πικάντικες» φωτογραφίες με μπικίνι στα κοινωνικά μέσα, η 24χρονη Bianca Lourenco βρέθηκε νεκρή και διαμελισμένη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Βραζιλίας, βασικός ύποπτος θεωρείται ο σύντροφός της, διαβόητος έμπορος ναρκωτικών της χώρας.

Όπως όλα δείχνουν, το κίνητρο ήταν η παθολογική ζήλια του. Ορκίστηκε να τη σκοτώσει και τη διαμελίσει όταν την είδε να ποζάρει στα κοινωνικά μέσα με μπικίνι.

Η Lourenco εξαφανίστηκε από τις εργατικές πολυκατοικίες του Ρίο όπου ζούσε. Στην τελευταία εικόνα της που ανέβασε έγραψε μάλιστα: «Αν ήμουν εσύ, θα με μισούσα σίγουρα».

Η τοπική αστυνομία ερευνά τον φόνο της, όταν άρχισε να βρίσκει κομμάτια της σορού της διασκορπισμένα σε μια μικρή ακτίνα.

Οι συγγενείς της είναι σίγουροι πως τη σκότωσε ο έμπορος ναρκωτικών. Μόνο με το μικρό του όνομα τον γνώριζαν και αυτό έδωσαν στις Αρχές. Ήταν γνωστό πως η 24χρονη έβγαινε με σεσημασμένο βαρόνο ναρκωτικών εδώ και έναν χρόνο.

Πηγές μάλιστα τους εμφανίζουν να έχουν χωρίσει πρόσφατα, καθώς ο έμπορος ναρκωτικών την κακοποιούσε σωματικά. Γι’ αυτό ίσως και ανέβασε η κοπέλα τις προκλητικές εικόνες στις 2 Ιανουαρίου. Μόνο και μόνο για να βρεθεί νεκρή λίγο αργότερα.

Η θεία της λέει μάλιστα πως ο σύντροφός της είχε υποσχεθεί πως θα τη σκότωνε αν τον χώριζε. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.