Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αδέσποτη σφαίρα σε ταξί στο Μενίδι: «Γλιτώσαμε για λίγα χιλιοστά!», λέει σοκαρισμένος ο οδηγός

Σοκαρισμένος είναι ο ταξιτζής Χαραλαμπος Πεχλιβανίδης που χθες το βράδυ κατα τη διάρκεια κούρσας στο Μενίδι μια σφαίρα καρφώθηκε στην οροφή...





Σοκαρισμένος είναι ο ταξιτζής Χαραλαμπος Πεχλιβανίδης που χθες το βράδυ κατα τη διάρκεια κούρσας στο Μενίδι μια σφαίρα καρφώθηκε στην οροφή του αυτοκινήτου του.
Όπως ο ίδιος δηλώνει για λίγα χιλιοστά η σφαίρα θα μπορούσε να διαπεράσει το όχημα και να μπει στην καμπίνα του, όπου ίσως τώρα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.



Το πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι την στιγμή εκείνη στο όχημα υπήρχε και επιβάτης, μια γυναίκα η οποία πήρε το ταξί προκειμένου να πάει στον προορισμό της και όταν έπεσε ο πυροβολισμός η ίδια δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα τηλεφωνώντας στους δικούς της.

«Χθες το βράδυ περίπου στις οκτώ, ξεκίνησα την πορεία μου με πελάτη από την πιάτσα του Μενιδίου και μόλις κάνω την αναστροφή ακούω ένα μπαμ. Δεν ήξερα από που ήρθε αλλά είδα μια λάμψη. Αμέσως σταμάτησα και κάλεσα την αστυνομία. Οι αστυνομικοί ήρθαν αμέσως, έκαναν έρευνα και βρήκαν την σφαίρα», είπε εμφανώς ταραγμένος ο ταξιτζής μιλώντας στους δημοσιογράφους από την πιάτσα του Μενιδίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.