Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ορθόδοξος ιερέας του Οχάιο τέθηκε σε αναστολή λόγω συμμετοχής στην διαδήλωση στο Καπιτώλιο

Τι απαντάει ο ιερέας: "νομίζω ότι είναι μια άδικη αναστολή" Σύμφωνα με ΜΜΕ του Κλίβελαντ, ένας ορθόδοξος ιερέας στο δυτικό Οχάιο,...




Τι απαντάει ο ιερέας: "νομίζω ότι είναι μια άδικη αναστολή"

Σύμφωνα με ΜΜΕ του Κλίβελαντ, ένας ορθόδοξος ιερέας στο δυτικό Οχάιο, ο οποίος έχει θητεύσει σε εκκλησίες στην περιοχή του Κλίβελαντ, έχει τεθεί σε αναστολή και θα μπορούσε να αποσχιματιστεί μετά από συμμετοχή στη διαδήλωση για τον πρώην Πρόεδρο Τραμπ στην Ουάσινγκτον στις 6 Ιανουαρίου που τελείωσε με επίθεση στο Καπιτώλιο.

Μια ανακοίνωση στον ιστότοπο της τοπικής Επισκοπής αναφέρει ότι ο πρωτοπρεσβύτερος Mark Hodges τέθηκε σε αναστολή στις 12 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση δεν παρέχει άλλες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το Dayton Daily News, ο Χοντς πρόσφατα υπήρξε «ιερέας υποστήριξης» στην Επισκοπή Midwest και συμπλήρωνε σε ενορίες στο Κλίβελαντ και τον Όλμστεντ Φολς. Είναι δεσμευμένος στην αποστολική ενορία στον Άγιο Παύλο, ενώ ήταν στο παρελθόν ιερέας σε μια εκκλησία στη Λίμα.

Το Lima News αναφέρει ότι ο Χοντς έχει τεθεί σε αναστολή για τρεις μήνες λόγω της συμμετοχής του στην διαδήλωση της 6ης Ιανουαρίου. Ο Χοντς θα μπορούσε επίσης να αποσχιματιστεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

«Ο λόγος (για την αναστολή) ήταν ότι πήγα (στην διαδήλωση) στις 6 Ιανουαρίου και ο Αρχιεπίσκοπος Παύλος (Γάσσιος), τον οποίο αγαπώ και σέβομαι, είπε στην επιστολή αναστολής (για μένα) ότι ήμουν ένοχος δια συνεταιρισμού», λέει ο Χότζες. "Και διαφωνώ, ξέρετε, νομίζω ότι είναι μια άδικη αναστολή."

Ο Χότζες λέει στην Daily News ότι παρακολούθησε την διαδήλωση για να εκφράσει την «ακραία ανησυχία» του για ισχυρισμούς απάτης ψήφου. Λέει στο Lima News ότι δεν μπήκε στο Καπιτώλιο και ότι ήταν προς το «πίσω μέρος του πλήθους». Είπε ότι δεν συγχωρεί τη βία που συνέβη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πέντε ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού του Καπιτωλίου.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Επισκοπής Midwest της Αμερικής έχει 21 ενορίες στο Οχάιο, συμπεριλαμβανομένων εκκλησιών στο Κλίβελαντ, το Άκρον, το Broadview Heights, το Lakewood, το Lorain, το Maple Heights, το Mentor και άλλα μέρη του βορειοανατολικού Οχάιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.