Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αδιανόητο: Νηπιαγωγός στη Χαλκίδα άφησε τετράχρονο στο κρύο για τιμωρία -Ερευνα σε βάθος ζήτησε η Κεραμέως

 Ενορκη διοικητική εξέταση ζήτησε η Νίκη Κεραμέως για το περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας όπου δασκάλα άφησε τετράχρονο κορίτσι στο...



 Ενορκη διοικητική εξέταση ζήτησε η Νίκη Κεραμέως για το περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας όπου δασκάλα άφησε τετράχρονο κορίτσι στο κρύο για παραδειγματισμό.



Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η δασκάλα σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας τιμώρησε τετράχρονο κορίτσι βγάζοντάς το εκτός αίθουσας και αφήνοντάς το στο κρύο μέχρι να ζητήσει συγγνώμη.

Σημειώνεται ότι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το παιδάκι κλαίει αλλά η νηπιαγωγός αρνείται να το βάλει ξανά στην τάξη παρά το γεγονός ότι στην περιοχή επικρατούσαν συνθήκες ψύχους.

«Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας», σημειώνει η υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της.

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.