Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λος Άντζελες: Είπαν στους οδηγούς ασθενοφόρων να μη μεταφέρουν στο νοσοκομείο «ασθενείς με μικρές πιθανότητες επιβίωσης»

Όσοι εργάζονται σε ασθενοφόρα στην κομητεία του Λος Άντζελες πήραν ένα μαύρο μήνυμα προσφάτως, να μη μεταφέρουν στα τοπικά νοσοκομεία «ασθε...




Όσοι εργάζονται σε ασθενοφόρα στην κομητεία του Λος Άντζελες πήραν ένα μαύρο μήνυμα προσφάτως, να μη μεταφέρουν στα τοπικά νοσοκομεία «ασθενείς με μικρές πιθανότητες επιβίωσης», καθώς οι ΜΕΘ είναι γεμάτες με κρούσματα κορονοϊού.



Η ντιρεκτίβα προήλθε από τη σχετική υπηρεσία, το Los Angeles County Emergency Medical Services Agency, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN, και καλεί επίσης τους εργαζόμενους στα ασθενοφόρα να κάνουν περιορισμένη χρήση του οξυγόνου.

Οι εντατικές του Λος Άντζελες είναι πια ασφυκτικά γεμάτες, στον απόηχο του καταστροφικού κύματος κορονοϊού που σαρώνει τη νότια Καλιφόρνια. Περισσότεροι από 6.000 είναι οι ασθενείς που παραμένουν στα νοσοκομεία του Λος Άντζελες.

Αντί για τη μεταφορά του επείγοντος περιστατικού στο νοσοκομείο, οι διασώστες συμβουλεύονται τώρα να «παρέχουν αναζωογόνηση για τουλάχιστον 20 λεπτά» αν η καρδιά του ασθενούς σταματήσει να χτυπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.