Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στην Ινδία: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο που παράγει εμβόλια για τον κορωνοϊό - Πέντε νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο παραγωγό εμβολίων παγκοσμίως - Δεν έχει επηρεαστεί η παραγωγή των εμβολίων κατά της Covid-19, λέει πηγή από τ...



Πρόκειται για τον μεγαλύτερο παραγωγό εμβολίων παγκοσμίως - Δεν έχει επηρεαστεί η παραγωγή των εμβολίων κατά της Covid-19, λέει πηγή από το Serum Institute

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Serum Institute της Ινδίας, τον μεγαλύτερο παραγωγό εμβολίων παγκοσμίως, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός.

Σύμφωνα με τους Τimes Οf Ιndia, πέντε σοροί ανασύρθηκαν από το Serum Institute όταν η φωτιά τέθηκε υπο έλεγχο.

«Πέντε άνθρωποι είναι νεκροί» από την πυρκαγιά, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος της Πούνε, Μουρλιντχάρ Μοχόλ και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Αντάρ Πουναουάλα απηύθυνε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Ινδικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες από ένα τεράστιο σύννεφο γκρίζου καπνού που υψωνόταν πάνω από το Serum Institute στην Πούνε, όπου αυτή την περίοδο παρασκευάζονται εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19 της AstraZeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

«Η εγκατάσταση παραγωγής εμβολίων δεν έχει επηρεαστεί και δεν θα επηρεαστεί η παραγωγή», δήλωσε πηγή από το Serum Institute, διευκρινίζοντας ότι «η πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα νέο υπό κατασκευή εργοστάσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.