Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... στην Πανεπιστημιούπολη, δεν υπάρχουν ούτε ΜΕΤΡΑ ούτε ΝΟΜΟΣ για την αριστερά....

Μεγάλη συγκέντρωση αυτή την ώρα στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, καθώς φοιτητές διαμαρτύρονται για την επέμβαση της αστυνομίας προ εβδ...





Μεγάλη συγκέντρωση αυτή την ώρα στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, καθώς φοιτητές διαμαρτύρονται για την επέμβαση της αστυνομίας προ εβδομάδων.
Περίπου 200 άτομα, με πανό βρίσκονται στο χώρο ενώ υπάρχει και ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο. Μέχρι στιγμής τα πνεύματα είναι ήρεμα και δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο.

Να θυμίσουμε πως στις 30 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στις φοιτητικές εστίες που βρίσκονται στην οδό Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγράφου ,παρουσία εισαγγελέα.

Προηγήθηκαν καταγγελίες για κατάληψη δωματίων, με την αστυνομία να προχωρά σε οχτώ προσαγωγές.

Σημειώνεται ότι στην επιχείρηση συμμετείχαν και αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ύστερα από πληροφορίες για απόκρυψη ναρκωτικών στις εστίες.

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών συσκευών (κινητά τηλέφωνα, μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή, μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων κ.α.), αντιασφυξιογόνος μάσκα, 5 ξύλινα καδρόνια, Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και μία φοιτητική ταυτότητα.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε άλλους χώρους, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, παρουσία δεύτερου εισαγγελικού Λειτουργού, συνελήφθησαν 2 ημεδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητες κεταμίνης και mdma, δισκίο αμφεταμίνης, αντιασφυξιογόνος μάσκα και κουκούλα τύπου «full face». Παράλληλα σε άλλο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 γραμμάρια κάνναβης.newsbomb.gr '

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.