Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Κατερίνα, οι λάθρο και τα καριοφίλια… Μισεί θανάσιμα ο,τιδήποτε Εθνικό...

Την παραμονή των Χριστουγέννων (Πέμπτη 24/12), η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε την κοινωνική κουζίνα «Άλλ...





Την παραμονή των Χριστουγέννων (Πέμπτη 24/12), η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε την κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος», που δίνει καθημερινά φαγητό σε εκατοντάδες λαθροεποικιστές της Ελλάδος. 

Εκεί συνομίλησε με τους εθελοντές και τον επικεφαλής δικαιωματιστή, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Συμμετείχε στη διαδικασία διανομής του συσσιτίου και ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές, αλλά δεν τόλμησε να ξεστομίσει την φράση «Καλά Χριστούγεννα», γιατί οι περισσότεροι απ’ αυτούς που πήραν το συσσίτιο ήσαν Μουσουλμάνοι!..

Το ακόμα χειρότερο είναι άλλο: Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν (μπορείτε να τις δείτε εδώ https://tinyurl.com/yd78k9n8 ), η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας φαίνεται να μοιράζει φαγητό στους λαθροπρόσφυγες, ενώ στους τοίχους (λίγο πάνω από το κεφάλι της) υπάρχουν κάθε λογής συνθήματα υπέρ των Εισβολέων!.. Πρώτο και καλύτερο το… «AirBnB tourists fuck off – Refugees welcome», που στα ελληνικά μεταφράζεται… «Τουρίστες της AirBnB να πάτε να γαμηθ€ίτε. Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι»!..

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ, λοιπόν, ο «Στόχος» που από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε ότι η κυρία Σακελλαροπούλου είναι «δικαιωματίστρια ολκής»: Δεν την νοιάζουν καθόλου τα Εθνικά μας Δίκαια και τα Συμφέροντα των Ελλήνων, αλλά μόνο τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» και να καλοπερνάνε στην Ελλάδα οι ισλαμιστές εισβολείς!..

Κι όπως αποκάλυψε η προχθεσινή (Τρίτη 29/12) «Εστία», αφελληνίζει συστηματικά το Προεδρικό Μέγαρο: Μέχρι και τα καριοφίλια του 1821 ξήλωσε από τους τοίχους!.. Τα θρυλικά αυτά καριοφίλια δεν τα είχε τοποθετήσει η Χούντα στα πρώην Ανάκτορα, αλλά ούτε και ο Βασιλεύς, ώστε να δικαιολογείται το μίσος της κυρίας Κατερίνας. Τα είχε φέρει το 1975 ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, ως αυθεντικά κειμήλια της Εθνεγερσίας. ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ: Η 64χρονη κυρία Πρόεδρος μισεί θανάσιμα ο,τιδήποτε Εθνικό και δεν έχει κανένα πρόβλημα να μάς το δείξει…

ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ - Εφημερίδα «Στόχος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.