Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι αλλοδαπός ο σύντροφος του Νικόλα...;;; Ποιός προσέχει στο σπίτι τον «Βρασίδα»...;;

Ανάρπαστός από τα ΜΜΕ έχει γίνει ο 42χρονος υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, από τότε που έγινε ευρύτερα γνωστ...



Ανάρπαστός από τα ΜΜΕ έχει γίνει ο 42χρονος υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, από τότε που έγινε ευρύτερα γνωστό ότι τυγχάνει δεδηλωμένος κίναιδος. Την περασμένη Κυριακή τον φιλοξένησε σε μια ολόκληρη σελίδα η «Καθημερινή» και μάθαμε τα εξής σημαντικά:

1. Νοικιάζει μια παλιά μονοκατοικία του Τσίλλερ στα Εξάρχεια, όπου πληρώνει ένα «πολύ καλό ενοίκιο»

2. Στην μονοκατοικία συζεί με τον σύντροφο και εραστή του, που όμως δεν μάς λέει αν είναι αλλοδαπός, όπως λένε όλες οι πληροφορίες.

3. Εκτός από τον εραστή του, στην μονοκατοικία των Εξαρχείων ο κ. Γιατρομανωλάκης συζεί με έναν σκύλο που γαυγίζει πολύ (τον Βρασίδα) κι έναν ήσυχο κόκκινο γάτο τον Πάτρικ.

4. Προς τιμήν του, ο Νικόλας αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έχει πολύ καλές σχέσεις με τον διάσημο πατέρα του, ομότιμο καθηγητή της Κλασσικής Φιλολογίας στο ΕΚΠΑ και αρθρογράφο του «Βήματος» Γιώργη Γιατρομανωλάκη. Λέει επί λέξει: «Δεν είναι πάντα εύκολο για τους γονείς… Τους το είπα όταν γύρισα από την Αμερική»!..

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ο πατήρ Γιώργης διαφωνεί καθέτως και οριζοντίως με τις ερωτικές επιλογές του γιού του: Γι’ αυτό και δεν πήγε στην πρόσφατη ορκωμοσία του άθεου Νικόλα στο Προεδρικό Μέγαρο με πολιτικό όρκο…

Κοινός Νούς - Εφημερίδα «Στόχος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.