Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΜΙΑ '96... Το συγκινητικό μήνυμα Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρου για τους ήρωες πεσόντες της Αεροπορίας Ναυτικού

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος μετά τη συντήρηση αλεξιπτωτιστή και βατραχανθρώπου, που πραγματοποίησε επιτυχώς, στο πλαίσιο προγραμματισμένης ε...





Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος μετά τη συντήρηση αλεξιπτωτιστή και βατραχανθρώπου, που πραγματοποίησε επιτυχώς, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης, απέδωσε φόρο τιμής στη συνέχεια, στους ήρωες πεσόντες της Αεροπορίας Ναυτικού.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, σε ανάρτησή του στο προσωπικό λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος απέδωσε φόρο τιμής, για τους πεσόντες Έλληνες της Αεροπορίας Ναυτικού, που έπεσαν κατά την διάρκεια του καθήκοντος.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ έδωσε το δικό του μήνυμα: «Απότιση ελαχίστης Τιμής, στον καταβληθέντα «Φόρο Αίματος» της Διοικήσεως Αεροπορίας Ναυτικού του ΠΝ μας!! Εξετέλεσαν το Χρέος προς την Πατρίδα, με το ακριβότερο τίμημα!!! Τη Ζωή τους!!! Μνήμη-Τιμή-Δόξα!! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!».

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου συμπληρώνονται 25 χρόνια από την «μαύρη ημέρα» όπου το ελικόπτερο στο οποίο μετέβαιναν ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός συντρίβεται κατά την διάρκεια της Κρίσης των Ιμίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.