Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: Οικογενειακή τραγωδία στη Λαμία – Πέθανε 73χρονη λίγες ημέρες μετά τον άντρα της

Η γυναίκα κατέληξε στη ΜΕΘ COVID στη Λαμία, μετά από οκταήμερη μάχη – Είχε διασωληνωθεί τρεις μέρες αφότου ο σύζυγός της κατέληξε από την ...

Η γυναίκα κατέληξε στη ΜΕΘ COVID στη Λαμία, μετά από οκταήμερη μάχη – Είχε διασωληνωθεί τρεις μέρες αφότου ο σύζυγός της κατέληξε από την ίδια ασθένεια 

Στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Λαμίας κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας μια γυναίκα 73 ετών, λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού. Τραγική ειρωνεία ότι λίγες ημέρες νωρίτερα έχασε τον σύζυγό της στην ίδια μονάδα.


Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η γυναίκα κατέληξε μετά από 8 ημέρες νοσηλείας, ενώ εισήχθη διασωληνωμένη στη ΜΕΘ από το Πέτρινο Κτήριο τρεις ημέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της.


Είναι η τρίτη οικογενειακή τραγωδία στη Λαμία


Αντίστοιχες οικογενειακές τραγωδίες έχουν καταγραφεί σε όλη τη χώρα. Μόνο στο νοσοκομείο Λαμίας υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις συζύγων που κατέληξαν με δύο ημέρες διαφορά, ενώ πρόσφατα χάθηκαν με διαφορά μίας εβδομάδας δύο ηλικιωμένα αδέρφια, που νόσησαν από κορωνοϊό ενώ διέμεναν στο Γηροκομείο.


Καλύτερη είναι η υγεία ενός 43χρονου, που εισήχθη τη ΜΕΘ στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ οι γιατροί εκτιμούν ότι αν το τελευταίο τεστ κορωνοϊού είναι αρνητικό, θα μεταφερθεί στην Πνευμονολογική για προσωρινή παρακολούθηση μέχρι το εξιτήριο.


Στη ΜΕΘ πάντως νοσηλεύονται 10 άτομα, όλα πλέον από τη Φθιώτιδα, εφτά άνδρες και τρεις γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας αλλά και διάμεσο τα 63,5 έτη. Επίσης, στο Πέτρινο κτήριο νοσηλεύονται άλλα 25 άτομα ανεβάζοντας τον αριθμό στους 35.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.