Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Εντοπίστηκαν τουλάχιστον 6 Κρούσματα της μετάλλαξης του Κορονοϊού και στην Ελλάδα...!!!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκαν έξι κρούσματα στη χώρα μας. Συναγερμός έχει σημάνει στη χώρα μας, καθώς, σε επιβάτες (πέντε ...





Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκαν έξι κρούσματα στη χώρα μας.

Συναγερμός έχει σημάνει στη χώρα μας, καθώς, σε επιβάτες (πέντε Έλληνες και ένας αλλοδαπός) πτήσης από Βρετανίας, που έκαναν τεστ, εντοπίστηκαν στελέχη του μεταλλαγμένου κορονοϊού. Ειδικότερα, σε τέσσερις επιβάτες επιβεβαιώθηκε η μετάλλαξη του ιού που εντοπίστηκε στη Βρετανία και σε δύο η μετάλλαξη που εντοπίστηκε στην Ταϊλάνδη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν διεξαχθεί μεταδίδεται πολύ πιο εύκολα και επίσης μεταδίδεται πιο εύκολα στα παιδιά, σε σχέση με τον κορονοϊό όπως τον γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, 3 Ιανουαρίου 2020, 390 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο 36 συμπολίτες μας κατέληξαν, ενώ 421 (67.0% άνδρες) ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 140099 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 104 ετών), ενώ η διάμεση ηλικία των θανάτων είναι 79 έτη (εύρος 24 έως 103 ετών).

Από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 4957 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.