Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιωάννινα: ΜΥΣΤΗΡΙΟ γύρω από την υπόθεση της διπλής βουτιάς θανάτου από τον 4ο όροφο- Όλα τα σενάρια

Το μυστηριώδες περιστατικό συνέβη -σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές- το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (23.01.2021) κι έχει πολλούς… γρίφους...





Το μυστηριώδες περιστατικό συνέβη -σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές- το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (23.01.2021) κι έχει πολλούς… γρίφους

Το κουβάρι της σκοτεινής υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 08.30, όταν ένας γείτονας από διπλανή πολυκατοικία βγήκε στο μπαλκόνι του και αντίκρισε στον κοινό ακάλυπτο τα δύο πτώματα.

Ο ίδιος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Ο κ. Καραμπίνας που διατηρεί κατάστημα στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου συνέβη το περιστατικό, είπε στο newsit.gr πως όταν έφτασε o ίδιος στο σημείο στις 09.30 π.μ. η αστυνομία εξέταζε ήδη εξονυχιστικά τον χώρο.

Όπως είπε ο ίδιος: «Ζήτημα να έμενε η κοπέλα σε αυτό το διαμέρισμα ένα μήνα. Πιο πριν, η κοπέλα που χάθηκε έμενε με την μητέρα της και την αδελφή της σε διαμέρισμα εδώ στην γειτονιά, δίπλα από το δικό της. Τον άντρα που χάθηκε κι αυτός μαζί της, δεν τον είχαμε ξαναδεί ποτέ. Δεν πρέπει να ήταν σύντροφος της, απλά ένας φίλος της. Ούτε διενέξεις είχαμε ακούσει ποτέ, ούτε τίποτα. Αυτός ήταν άγνωστος στην γειτονιά, δεν τον γνωρίζαμε. Η κοπέλα εργαζόταν νομίζω ως πωλήτρια και έφτιαχνε και πολύ όμορφα υφαντά. Ήταν ένα καλό κορίτσι, φιλικό με όλους. Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι».

Τα πιθανότερα σενάρια

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές στα Γιάννενα, η εγκληματική ενέργεια ή η παρέμβαση ενός τρίτου προσώπου φαίνεται να αποκλείονται για την ώρα, μιας και δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τίποτα στο διαμέρισμα δεν έδωσε την εικόνα ότι είχε προηγηθεί κάτι κακό ή ύποπτο, ήταν όλα στη θέση τους και φυσιολογικά. Για τους παραπάνω λόγους, οι αστυνομικές αρχές προκρίνουν για την ώρα σαν πιθανότερα σενάρια, αυτά της αυτοχειρίας ή του ατυχήματος.

Την ίδια στιγμή, ούτε ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την εξέταση των δύο σορών, έχει δώσει στην αστυνομία κάποιο στοιχείο για να διερευνηθεί κάτι πιο ύποπτο (όπως π.χ. σημάδια πάλης στα σώματα).

Όσο για την ώρα που συνέβη το θλιβερό περιστατικό, η αστυνομία δεν μπορεί ακόμα να το προσδιορίσει με ακρίβεια πότε ακριβώς συνέβη το γεγονός, δεδομένου ότι το βράδυ του Σαββάτου επικρατούσε σφοδρή κακοκαιρία στην περιοχή και η έντονη βροχόπτωση έκανε ούτως ή άλλως δύσκολο το να ακουστεί κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.