Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ! Λήμνος: Υπαξιωματικός του στρατού «δίδαξε» ήθος – Βρήκε στο δρόμο και παρέδωσε 4.000 ευρώ

   Υπαξιωματικός του στρατού στη Λήμνο έδειξε το ήθος του έδειξε με την πράξη του, καθώς σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωση...

  


Υπαξιωματικός του στρατού στη Λήμνο έδειξε το ήθος του έδειξε με την πράξη του, καθώς σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, βρήκε στο δρόμο τεράστιο οικονομικό ποσό, το οποίο πήρε και παρέδωσε.

Υπαξιωματικός του στρατού βρήκε τεράστιο οικονομικό ποσό μέσα σε τσάντα, την οποία βρήκε έξω από σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια την παρέδωσε στον υπεύθυνο του πολυκαταστήματος, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το limnosreport, Υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού που υπηρετεί στην Λήμνο βγαίνοντας από μεγάλο σούπερ μάρκετ της Μύρινας βρήκε γυναίκεια τσάντα, η οποία μάλιστα ήταν και ανοιχτή, με δεσμίδα των 4.000 ευρώ.

Η κάτοχος είχε απομακρυνθεί από το κατάστημα και μάλιστα κατευθυνόταν και εκτός Μύρινας όπου και διαμένει. Ο Υπαξιωματικός παρέδωσε την τσάντα στον υπεύθυνο του καταστήματος και αποχώρησε και στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε η κάτοχος και επέστρεψε να παραλάβει την τσάντα που πιθανόν δεν είχε αντιληφθεί την απώλεια της

Με πληροφορίες από: Limnosreport / Φωτογραφία αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.