Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίλια: Δύο ζευγάρια καλούνται να δώσουν στοιχεία για την 38χρονη Κινέζα - Τους αναζητούν εκτός Αθηνών

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στα Βίλια. Υπάρχει ένα στοιχείο το οποίο...

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στα Βίλια. Υπάρχει ένα στοιχείο το οποίο αξιολογείται ως πολύ σοβαρό από την ΕΛ.ΑΣ. Κι αυτό είναι πως ενώ δηλώθηκε η εξαφάνισή της το κινητό της εξακολουθούσε να εκπέμπει για αρκετές ώρες μετά. Αυτό σημαίνει ότι 2-3 μέρες πριν είχαν χαθεί τα ίχνη της μέχρι να γίνει επίσημα η δήλωση της εξαφάνισής της από τον κουμπάρο και μια φίλη της. Δηλαδή, μεσολάβησε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα - τουλάχιστον τριών ημερών, που βρισκόταν κάπου παγιδευμένη, με τους αστυνομικούς να μιλούν με βεβαιότητα για αρπαγή.


Η 38χρονη Κινέζα έμενε μαζί με δύο ζευγάρια στην περιοχή του Μεταξουργείου. Σύμφωνα με το STAR, οι αστυνομικοί μόλις διαπίστωσαν πού έμενε, αναζήτησαν και τους ενοίκους και τότε ενημερώθηκαν από γείτονες πως έχουν φύγει εκτός Αθηνών, σε πόλεις της περιφέρειας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του STAR, οι αστυνομικοί τους έχουν εντοπίσει και το αργότερο έως την Παρασκευή θα ξεκινήσουν να καταθέτουν, ως μάρτυρες, σχετικά με τις κοινωνικές συναναστροφές της 38χρονης. Ταυτόχρονα όμως θα εξεταστούν οι λόγοι για τους οποίους έφυγαν από την Αθήνα, αλλά το πότε έφυγαν. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν στοιχεία για το κίνητρο της δολοφονίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.