Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίλια: Οι τελευταίες στιγμές της 38χρονης που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Το βίντεο ντοκουμέντο και τα καυτά ερωτήματα

Η συγκάτοικος και ο κουμπάρος της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια βαλίτσα στα Βίλια, κατέθεσαν νωρίτερα στο Τμήμα Ανθρωποκτο...





Η συγκάτοικος και ο κουμπάρος της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια βαλίτσα στα Βίλια, κατέθεσαν νωρίτερα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Είναι τα δύο άτομα που δήλωσαν την εξαφάνιση της 38χρονης γυναίκας στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας στις 22 Οκτωβρίου, και τα οποία, με τη βοήθεια διερμηνέα, απάντησαν σε μια σειρά από ερωτήσεις των αστυνομικών, που προσπαθούν να ρίξουν φως στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι κατέθεσαν και άλλα τέσσερα άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 38χρονη υπήκοος Κίνας, είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου από την περιοχή του Μεταξουργείου και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ομονοίας που είχαν αρχικά την έρευνα, είχαν εντοπίσει σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ οπτικό υλικό, με το θύμα να κινείται στο κέντρο της Αθήνας, ενώ υπήρχε και μαρτυρία από ομοεθνή της, πως την ημέρα της εξαφάνισης, την είχε συναντήσει κοντά στην εργασία της.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έχει στα χέρια της η αστυνομία, η αδικοχαμένη 38χρονη κρατάει το κινητό της τηλέφωνο και μία καφέ τσάντα. Οι ομοεθνείς και συγκάτοικοι της 38χρονης, όπως είπαν αρχικά ανησύχησαν όταν άργησε να επιστρέψει στο σπίτι και ενημέρωσαν τον κουμπάρο της. Εν τούτοις, δεν ήρθαν αμέσως σε επαφή με τις ελληνικές αρχές, και δήλωσαν με καθυστέρηση 6 ημερών την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας.

Στο μεταξύ το τελευταίο στίγμα στο κινητό της εντοπίστηκε στις 18.10.2020 και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της,

Οι αστυνομικοί εστιάζουν τόσο στην καθυστέρηση της δήλωσης εξαφάνισής της, όσο και στα πρόσωπα από το στενό της κύκλο που έχουν “χαθεί” τους τελευταίους μήνες. Έχει ήδη ενημερωθεί η Κινεζική πρεσβεία με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διαπιστώσουν αν κάποιο άτομο από το στενό της περιβάλλον έχει εγκαταλείψει το τελευταίο διάστημα τη χώρα. Το ζητούμενο είναι αν η δολοφονία σχετίζεται με το οργανωμένο έγκλημα. Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί θεωρούν πως η υπόθεση μέσα στις επόμενες μέρες θα εξιχνιαστεί.

Η 38χρονη ήταν 10 χρόνια στην Ελλάδα και εργαζόνταν σε κατάστημα ρούχων (ήταν άνεργη τελευταία). Σύμφωνα με τους συγκάτοικούς της η 38χρονη δεν φαίνεται να είχε σκοπό να εξαφανιστεί διότι όλα πράγματά της ήταν στο διαμέρισμά που έμεναν.

Την ίδια ώρα η βαλίτσα μέσα στην οποία βρέθηκε νεκρή η Κινέζα βρίσκεται τα εγκληματολογικά εργαστήρια με τεχνολογικά μέσα αναζητούν ίχνη. Τα εξιδεικευμένα στελέχη της ΕΛΑΣ προσπαθούν να βρουν στοιχεία για το DNA του δράστη και τυχόν αποτυπώματα για να οδηγηθούν στο άτομο που έκανε το έγκλημα. Τα συγκεκριμένα στοιχεία θα τους βοηθήσουν όταν θα έχουν ένα μικρό κύκλο υπόπτων.

Ακόμα θα γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 38χρονης Κινέζας, σε μια προσπάθεια να συλλέξουν οτιδήποτε το οποίο θα φανεί χρήσιμο στην υπόθεση.

Ο θάνατος της φαίνεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, να ήταν ασφυκτικός, ενώ δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της. Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα, είναι τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχε χορηγηθεί βίαια.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι όπως προέκυψε δακτυλοσκοπικά, η σορός που βρέθηκε μεσημβρινές ώρες της 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής, ταυτοποιήθηκε με 38χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Κίνας για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.