Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στη Θράκα Του Γένους ΞΑΝΑΒΑΛΕΣ ΦΩΤΙΑ... Εικόνα θα Σου Κάνουμε ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ... !!! Ξημερώματα 28 Ιανουαρίου 2008: «Χάσαμε τον Κεραυνό»

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ... "Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ...

"Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ο,τι κινδυνεύει"

ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ...

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ "ΥΠΟΔΟΧΗ" ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ STOXOS.GR:

5.50 ξημερώματα Δευτέρας. Χτυπάει το τηλέφωνό μου. "Χάσαμε τον Κεραυνό", ακούω να μου λέει μια φωνή, πολύ κοντά στον Χριστόδουλό ΜΑΣ. Δεν μπόρεσα να πω ούτε λέξη... Ήταν αδύνατο! Και τι να πω... Όταν χάνουμε το τελευταίο μας στήριγμα, εμείς οι Ελληνόψυχοι που αγαπήσαμε τον Χριστόδουλο όχι γιατί ήταν απλά Αρχιεπίσκοπος, αλλά γιατί ήταν ο "Κεραυνός"! 

Εκείνος που έβγαλε την Εκκλησία απο το περιθώριο και την έδωσε στον λαό της. Γιατί αυτό είναι η Εκκλησία και όχι οι παρεούλες που ακόμη και σήμερα ορισμένοι ονειρεύονται... Ο "Κεραυνός" είχε το θάρρος να μιλήσει για όλα εκείνα που επέμεναν να μας κάνουν να τα ξεχάσουμε. 

Για Πατρίδα, για Ελληνισμό, για Ορθοδοξία, για Οικογένεια, για Αρχές, για Αγώνα, για Αντίσταση. Στο πρόσωπο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ είδαμε όλοι μας τον Ιεράρχη του Ελληνισμού. Νιώσαμε ότι επιτέλους υπάρχει ένας Ηγέτης, που τολμάει. Και ας τον πολέμησαν μέχρι την τελευταία του πνοή κοράκια με ράσα και μικρόψυχοι, που δήθεν εκπροσωπούν τον λόγο του Θεού επί γης!

Για εμάς τους Ελληνόψυχους, μπορεί ο Χριστόδουλος να έφυγε. Αλλά δεν πέθανε...

Εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.