Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ του Ερντογάν... ο ΠΟΥΤΙΝ... αρνήθηκε να παρευρεθεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2021 που θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο Σύνταγμα!

  O πρόεδρος Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν σκοπεύει να έρθει στην Αθήνα για να παρευρεθεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε την...

 



O πρόεδρος Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν σκοπεύει να έρθει στην Αθήνα για να παρευρεθεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντιμίτρι Πεσκόφ.

Όπως μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik, η Αθήνα προσκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, αλλά και τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο, με αφορμή της συμπλήρωσης 200 ετών από την επανάσταση του 1821.

Στο θέμα της παρέλασης αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευή και ο υπουργός Εθνική Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ . Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση θέλει να οργανώσει μια λαμπρή παρέλαση με υψηλούς προσκεκλημένους, ηγέτες χωρών που συνέβαλαν στην απελευθέρωση και όχι μόνο.

Παράλληλα ανέφερε ότι προκρίθηκε η λύση η παρέλαση να γίνει στο Σύνταγμα και εξέφρασε την ελπίδα τα επιδημιολογικά δεδομένα να επιτρέψουν να παραστεί και κόσμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.