Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη για 24η φορά (!!!) ο «μακρυχέρης» Αλβανός που άδειαζε τα ταμεία μαγαζιών στην Αθήνα

Είχε συλληφθεί 23 φορές αλλά δεν είχε περάσει ποτέ το κατώφλι των φυλακών Στα χέρια της Ασφάλειας Εξαρχείων έπεσε μετά απο κυνήγι μηνών ο «...





Είχε συλληφθεί 23 φορές αλλά δεν είχε περάσει ποτέ το κατώφλι των φυλακών

Στα χέρια της Ασφάλειας Εξαρχείων έπεσε μετά απο κυνήγι μηνών ο «μακρυχέρης της Αθήνας». Ο θηριώδης κλέφτης με ύψος που αγγίζει τα 2 μέτρα που επισκεπτοταν μαγαζιά της Αθήνας και άδειαζε τα ταμεία. Ο 25χρονος Αλβανός με την ελληνική ταυτότητα και το προσωνύμιο «Τιραμόλα» τρύπωνε καφετέριες στις περιοχές του κέντρου και άρπαζε απο μετρητά και προϊόντα μέχρι τσάντες, πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα υπαλλήλων.

Ο «ταχυδακτυλουργός» κλέφτης πραγματοποιούσε τέσσερις με πέντε επιθέσεις σε καταστήματα και τα χρήματα που τσέπωνε τα διέθετε, λένε οι πληροφορίες, σε κοκαΐνη και διασκέδαση με ωραίες γυναίκες. Μάλιστα ενω είχε συλληφθεί 23 φορές (!) δεν είχε περάσει ούτε μία το κατώφλι των φυλακών. Οι έμπειροι αξιωματικοι του Τμήματος Εξαρχείων κατάφεραν να ταυτοποιήσουν δέκα περιπτώσεις και περιμένουν τα αποτελέσματα και απο άλλες ενώ η ακτίνα δράσης του ξεκινά απο τους Αμπελόκηπους, τα Εξάρχεια και το Κολωνάκι και φθάνει μέχρι το Σύνταγμα παι την Ακρόπολη.

Η τελευταία επίθεση σε κατάστημα σημειώθηκε λίγο μετα τις 6 το πρωί της περασμένης Κυριακής. Ο ψηλόλιγνος «μακρυχέρης» επισκέφθηκε γνωστό φούρνο επί της λεωφόρου Κηφισίας στους Αμπέλόκηπους. Με απόλυτη ψυχραιμία μπήκε μέσα στο κατάστημα και γλίστρησε αθόρυβα στο υπόγειο όπου βρίσκεται η αποθήκη. Με γρήγορες κινήσεις αρπάζει το κινητο μιας υπαλλήλου αξίας 800 ευρώ, ενα πορτοφόλι που περιείχε μικροποσό, το κινητό μιας άλλης υπαλλήλου αξίας 600 ευρώ και το πορτοφόλι της. Ετοιμαζόταν να ανοιξει άλλο ένα ντουλαπάκι όταν μια υπάλληλος που κατέβηκε να πάρει κάποια πράγματα τον έπιασε στα πράσα. Μάλιστα άρχισε να φωνάζει και τότε ο δράστης άρχισε να τρέχει και εξαφανίστηκε απο το μαγαζί.

Η σύλληψη

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 25χρονο «Τιραμολα» σημανε όταν οι έμπειροι εξιωματικοι του Τμήματος Εξαρχειων έχοντας βάλει στο μικροσκόπιο όλες τις καταγγελίες αποφασισαν να δώσουν τέλος στη δράση του. «Το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα τουλάχιστο από τις αρχές μηνός Ιουνίου έτους 2020 μέχρι και σήμερα, έχει διαπιστωθεί από την υπηρεσία μας η αξιόποινη δράση ενός ατόμου, ο οποίος συστηματικά διαπράττει κλοπές και ληστείες σε διάφορα καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα τόσο εντός την περιφέρειας αστυνόμευσης μας όσο και σε έτερες περιοχές όπως Αμπελόκηποι, Σύνταγμα, Κυψέλη, Ακρόπολη».

«Περί ώρα 19.50 της 15/01/2021 αστυνομικοί της υπηρεσίας μας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΚΕ (Κ200Θ), συνέλαβαν τον ανωτέρω υπό συνοδεία μεταγόμενο διότι τον κατέλαβαν επ΄αυτοφώρω να προσπαθεί να διαρρήξει την πόρτα εισόδου της επί της οδού Ομήρου 15-Αθήνα πολυκατοικίας προκειμένου καθ΄ομολογία του, να αφαιρέσει κρασί από αποθήκη υπογείου της πολυκατοικίας όπου γνώριζε πως υπάρχει αποθηκευμένο. Στα χέρια του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κάρτες (μία τηλεκάρτα και μία τραπεζική κάρτα της ΕΘΝΙΚΗΣ) με τις οποίες θα παραβίαζε την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.