Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον»: Το σποτ της Εκκλησίας για τα 200 χρόνια από τo 1821 - ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη διαφημιστική, ολιγόλεπτη ταινία για τα 200 έτη από την ελληνική Επανάσταση του 1821 παρουσίασε την Τρίτη (12/1) η Εκκλησία της Ελ...





Την πρώτη διαφημιστική, ολιγόλεπτη ταινία για τα 200 έτη από την ελληνική Επανάσταση του 1821 παρουσίασε την Τρίτη (12/1) η Εκκλησία της Ελλάδος, παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

Η προβολή έγινε στην «Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων» του Συνοδικού Μεγάρου. Το μήνυμα της ταινίας «Θυμάμαι, γιατί θέλω να έχω μέλλον» αφορά στις 261 συνοδικές και περιφερειακές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Εκκλησία στις κατά τόπους Μητροπόλεις της, για τη συμπλήρωση των δύο αιώνων από την έναρξη του Αγώνα του 1821.

Τον μακαριώτατο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων συνόδευαν οι μητροπολίτες: Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας, Ζακύνθου Διονύσιος. Επίσης, παρέστησαν στην εκδήλωση ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, επίσκοπος Ωρεών Φιλόθεος και ο γραμματέας της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος, αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Αντωνίου-Τριανταφυλλίδης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.