Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πακιστανός απήγαγε, βίασε και ήθελε να παντρευτεί 12χρονη Χριστιανή...!!! Την κρατούσε αλυσοδεμένη σε στάβλο στο Πακιστάν...!!!

Όπως προέκυψε από την έρευνα το ανήλικο κορίτσι πέρασε πέντε μήνες στα χέρια του 45χρονου ο οποίος την υποχρέωνε να καθαρίζει ακαθαρσίες τ...


Όπως προέκυψε από την έρευνα το ανήλικο κορίτσι πέρασε πέντε μήνες στα χέρια του 45χρονου ο οποίος την υποχρέωνε να καθαρίζει ακαθαρσίες των ζώων του.

Οι αστυνομικοί που εντόπισαν το μικρό κορίτσι στην επαρχία Φαϊζαλαμπάντ διαπίστωσαν ότι στους αστραγάλους της είχε σημάδια από αλυσίδες.

Σύμφωνα με χριστιανικές οργανώσεις τα κορίτσια που πέφτουν θύματα απαγωγής προκειμένου να αλλαξοπιστήσουν κάθε χρόνο στο Πακιστάν υπολογίζονται σε 1.000.

«Μου είπε ότι της συμπεριφερόταν σαν σκλάβο. Την υποχρέωνε να καθαρίζει ακαθαρσίες ζώων όλη την ημέρα αφού την είχε δεμένη με αλυσίδα» δήλωσε ο πατέρας της ο οποίος για μήνες προσπαθούσε να πείσει τους αστυνομικούς να ξεκινήσουν έρευνα για την κόρη του.

Σύμφωνα με τον ίδιο αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο να τον κατηγορήσουν για βλασφημία προκειμένου να μην προχωρήσουν την έρευνα.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η κόρη του έπεσε θύμα απαγωγής στις 12 Ιουνίου και έπρεπε να φτάσει Σεπτέμβριος για να ενδιαφερθεί η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.